In de kijker

Alle laatste nieuws en updates van vzw Martine Van Camp.

affiche slag van de molen

Slag van de Molen

zondag 19 september 2021

Op 19 september 2021 organiseren we met tal van lokale verenigingen een nieuwe editie van Slag van de Molen, een inclusief familie evenement. Alle info: https://www.facebook.com/events/476402930317399/?ref=newsfeed

voorpagina JVS 2020

Jaarverslag 2020

woensdag 9 juni 2021

Het jaarverslag 2020 geeft u een overzicht van belangrijke gebeurtenissen en trends in onze voorziening. Veel leesplezier! 

hoezo voorpagina

Hoezo

woensdag 2 juni 2021

Vier keer per jaar verschijnt ons tijdschrift 'Hoezo'. Dit geeft een beeld van het reilen en zeilen binnen de voorziening. De artikels worden geschreven door zowel medewerkers als cliënten van onze voorziening.  

Bij het onderdeel 'publicaties en documenten' op onze website vindt u naast de Hoezo ook de nieuwsbrieven van dagcentrum Speelhofstraat en Turnhoutsebaan (https://www.martinevancamp.be/publicaties-en-documenten).

Veel leesplezier!

nieuw directiecomité

Nieuw directiecomité

woensdag 26 mei 2021

Erik Peirelinck (rechts op de foto) gaat op pensioen en geeft het roer over aan het nieuwe directiecomité:

 

(foto van links naar rechts)

 • Anita Kelchtermans: directeur bedrijfsvoering
 • Wendy Bortels: algemeen directeur
 • Erik Coninx: directeur kwaliteit
  Trooperfoto

  TROOPER

  maandag 8 maart 2021

  Online shoppen en terwijl vzw Martine Van Camp  steunen vanuit je kot? Da’s heel gemakkelijk! Gewoon even via www.trooper.be passeren voor je aan het  shoppen slaat. Kies voor vzw Martine Van Camp en klik op een shop.

  Jaarverslag2019

  Jaarverslag 2019

  donderdag 28 mei 2020

  In 2019 hebben we weer hard gewerkt en er is veel gebeurd. Om jullie op de hoogte te houden, hebben we ook dit jaar alles in een mooi en overzichtelijk verslag gegoten. Jaarverslag 2019

  Heb je een zorgvraag of extra ondersteuning nodig?

  Samen met jou gaan we op zoek naar de oplossing die helemaal bij je past. Je kan hiervoor rekenen op een volledige trajectbegeleiding en opvolging. 

  Zorg aanvragen