In de kijker

Alle laatste nieuws en updates van vzw Martine Van Camp.

coronapremie

Coronapremie

dinsdag 13 oktober 2020

De federale regering besloot om vanaf juli tot en met december een maandelijkse coronapremie van 50 euro toe te kennen aan personen met een handicap die een inkomensvervangende en/of integratietegemoetkoming ontvangen. Je hoeft deze premie niet aan te vragen: hij wordt net als je tegemoetkoming automatisch gestort op je rekening of per post uitbetaald. 

Meer info: https://handicap.belgium.be/nl/news/060720-coronapremie.htm 

wijnactie Lions Club Diest

Wijnactie Lions Club Diest

vrijdag 25 september 2020

Ook dit jaar organiseert de Lions Club van Diest een wijnactie. De opbrengsten gaan vooral naar Project Poels, het nieuw te bouwen woon- en dagcentrum voor onze voorziening. De financiële input van Lions Club Diest is essentieel om deze bouw te kunnen realiseren.

De Lions hebben zelf heerlijke wijnen geselecteerd. Enkele toppers van de voorbije jaren en een aantal nieuwe wijnen, die zij een hoge score gaven. Elke keer zorgen zij voor een excellente prijs/kwaliteit verhouding.

Graag ontvangen zij uw bestelling ten laatste op 31 oktober 2020 Zij brengen de wijnen bij u thuis begin december.

Bekijk de wijnactie op www.lionsclubdiest.be

Netheidscharter

Netheidscharter

donderdag 10 september 2020

Reeds enkele jaren houden de cliënten uit onze dagcentra de straten in de buurt proper. Gekleed in fluohesjes en gewapend met  afvalgrijpers en vuilzakken gaan zij maandeljiks op pad.

dagcentrum Poels

Vordering werken site Poels

donderdag 3 september 2020

In de Tulpenstraat te Diest krijgen ons nieuwe dagcentrum 'Poels' en studioproject stilaan vorm!

Studiebureel HOSBUR uit Scherpenheuvel maakte deze beelden de vorderingen van de werken: https://www.youtube.com/watch?v=XGgUUXM3--E

Jaarverslag2019

Jaarverslag 2019

donderdag 28 mei 2020

In 2019 hebben we weer hard gewerkt en er is veel gebeurd. Om jullie op de hoogte te houden, hebben we ook dit jaar alles in een mooi en overzichtelijk verslag gegoten. Jaarverslag 2019

Project Poels

Lions Club Diest schiet VZW Martine van Camp te hulp

zondag 15 maart 2020

Martine Van Camp wil een nieuw dagcentrum bouwen … zonder subsidies. Lions Club Diest schiet te hulp en belooft om 20 jaar lang 60.000 euro – jaarlijks – bijeen te brengen door kledinginzamelacties, eendjeskoersen en schenkingen.

Heb je een zorgvraag of extra ondersteuning nodig?

Samen met jou gaan we op zoek naar de oplossing die helemaal bij je past. Je kan hiervoor rekenen op een volledige trajectbegeleiding en opvolging. 

Zorg aanvragen